Joan Muñoz Begara – Orientat a la sanació

En néixer heretem informació relacionada amb el nostre sistema familiar, des del projecte sentit, la concepció, la vida intrauterina i el naixement amb programes de supervivència i adaptació.

Anem creixent tot relacionant-nos amb la família, l’escola, els amics, la societat, el treball, etc., que tindran influència en la nostra forma de ser i de veure el món en què vivim, mitjançant judicis, opinions, creences i valors.

Encara que totes les persones som per naturalesa creatives, completes i plenes de recursos, tots aquests programes poden alterar i condicionar significativament la nostra manera de viure, empobrint la imatge i el concepte que tenim de nosaltres mateixos i del «nostre» món. 

El meu objectiu és acompanyar a las persones, mitjançant un treball d’igual a igual, evitant la dependència o jerarquia, adaptant i orientant la forma de pensar a la consecució dels resultats desitjats, recuperar el potencial, reconèixer en si mateix totes les fortaleses, recursos i habilitats.

Et sents desmotivat?

Et costa llevar-te cada matí?

Penses que tothom és millor que tu?

Et trobes en un estat de desànim permanent?

Et costa afrontar situacions i les posposes habitualment?

Estàs cansat o cansada de que es repeteixin les mateixes situacions?

Sessions a distància

En aquest primer contacte podrem avaluar si és necessari fer una visita presencial, o depenent del tema a tractar, fer les sessions a distància, o bé fer la visita per videotrucada

El nostre objectiu és acompanyar-te a restablir la salut i l’equilibri emocional.

Sanació a distància

Hi ha tècniques i mètodes de sanació que es poden fer a distància

En néixer heretem informació relacionada amb el nostre sistema familiar, des del projecte sentit, la concepció, la vida intrauterina i el naixement amb programes de supervivència i adaptació

D’on venim? Hi ha diverses teories de l’evolució. La teoria que t’exposem centra el focus en l’adaptació humana

Aprenem a entendre com actúa el nostre cervell, i la informació que va adquirint amb el pas del temps, ja siguin experiències satisfactòries com les no agradables

Salut mental-emocional

La programació neuro lingüística (PNL) és un mètode per descobrir i avaluar els patrons de pensament i raonament, i el model de com les persones estructurem les experiències individuals a la vida.

Sabies que…? Tota hipnosi és auto hipnosi. Ningú pot ser hipnotitzat contra la seva voluntat. El client té el control en tot moment i és perfectament conscient de les indicacions del terapeuta.

La regressió és una tècnica que ens ajuda a accedir a una informació del nostre passat, que d’alguna manera ens afecta o condiciona negativament en el present, en forma de patiment, incomprensió, malaltia o desadaptació.

Sanació energètica

Tècnica Estructural és un mètode creat per Jordi Puig, que afavoreix l’equilibri de l’estructura del cos ajudant al sistema nerviós a treballar sense interferències.

Reiki és una paraula sànscrita. REI significa energia universal, el buit i KI alè, energia vital, per tant podríem considerar-ho com l’energia del buit.

Més eines

És un mètode terapèutic creat per Bert Hellinger, per restablir l’equilibri i l’ordre en un sistema. Defineix tres principis necessaris per al bon funcionament del sistema anomenats Ordres de l’amor

T’acompanyo a aconseguir el teu objectiu, des d’una situació actual que vols canviar fins a la situació desitjada